Blog

naramky_lavaliere_a.jpg
12. 06. 2017  5 rad jak nenaletět při nákupu náramku z pravých kamenů

5 rad jak nenaletět při nákupu náramku z pravých kamenů

V současné době je na trhu široká nabídka náramků s korálky. Všechny vypadají na obrázcích krásně. Jak ale poznat kvalitu? Na to se vám pokusíme odpověď. A rozhodnout se pak už můžete sami, podle toho, co od náramku očekáváte a jaký vám vyhovuje více!

Základní rozdíl mezi levnými náramky z Aliexpresu a podobných čínských portálů, které přeprodává řada prodejců a vydává je za náramky z pravých kamenů, je určitě v ceně. Takové náramky pořídíte v řádu několika dolarů a některé i za necelý dolar. Ty kvalitní stojí ale i na Aliexpresu klidně 500 amerických dolarů. Tím jsme se dostali k tomu, že základem je kvalita použitých materiálů a přírodní kameny. Pravé přírodní kameny nelze koupit levně a tak náramek za 2 dolary nemůže prostě být z přírodních kamenů - je vyroben z náhražek, většinou z plastu.

 

 

To platí i u různých prvků na náramcích. Například buddha z chirurgické oceli stojí více než ten z levné bižuterie a i když to všichni víme, při výběru se často řídíme tím, jak vypadá náramek na fotce. Jenže realita je pak jiná, protože náramek nepůsobí tak luxusně jako na fotce, nemá takový odlesk jako přírodní kameny a prvek z bižuterie nám zoxiduje po pár kapkách slabého letního deště.

 

Důležitá je také přesná velikost - u levných náramků z Aliexpresu, ale i jiných obchodů, které přeprodávají tyto levné náramky o dost dráž, třeba za 300 až 500,- Kč, nemáte možnost si nechat náramek upravit na míru.

 

Velikost náramku je přitom velmi důležitá! Pokud je náramek malý, bude vás škrtit na ruce a jeho nošení bude nepříjemné, proto ho nejspíše po pár dnech odložíte a už ho nikdy na ruku nedáte. Naopak když bude náramek velký, jeho nošení bude nepohodlné a ještě hrozí, že si ho snadno přetrhnete, jelikož stačí jen trochu zavadit a levná lanka nevydrží na rozdíl od těch kvalitních, které používáme v Lavaliere.

 

 

Levný náramek vám nejspíše dlouho radost dělat nebude a reklamace často ani nepřichází v úvahu. V případě kvalitních náramků vyrobených z pravých přírodních kamenů v Česku, není problém za pár korun poslat náramek zpět a nechat si ho opravit nebo v případně nutnosti vyreklamovat, i tak nezapomínejte správně pečovat o svůj náramek!

 

 

Lze si také nechat upravit náramek na míru a doplnit prvek, který se vám líbí, díky tomu získáte náramek, který nikdo jiný nemá a ještě k tomu je přesně podle Vašich představ. A to se vám u náramků za pár amerických dolarů opravdu nepodaří. Tím nechceme říct, že si chce každý připlatit za kvalitní náramek z pravých přírodních kamenů, protože někomu stačí levný náramek, záleží na tom, co od náramku očekáváte - pozor jen na alergie na různé nekvalitní materiály!!

 

Vy, co máte rádi kvalitní věci, ruční práci, pravé přírodní materiály a originalitu, tak dejte na ověřené značky ke kterým v Česku patří i Lavaliere.

 

Za svými náramky si stojíme, proto vám dáváme možnost je do 14-ti dnů bez udání důvodu vrátit, nabízíme kvalitní servis, možnost upravení velikosti, jen za cenu poštovného, luxusní krabičku s pytlíčkem na případné uložení a nejen to. Každý prvek a přírodní kámen je důkladně zkontrolován a očištěn, než je vám odeslán..