Blog

Napsali o Lavaliere
29. 09. 2017  Co se o nás píše jinde?!

Co se o nás píše jinde?!

Pokud rádi čtete, doporučujeme si přečíst kde a co se o nás píše! Docela dobré čtení, alespoň pro nás určitě:) Nezávislé recenze a hodnocení našich náramků..

A jestli vás nezajímá co se píše jinde, přečtěte si jen o nás!

 


 

Luxurymag.cz

 

Šperky mladé české značky Lavaliere si za krátkou dobu svého působení stihly najít tisíce fanoušků a vidíme je téměř všude kolem sebe. Není divu, návaznost na tradiční jabloneckou bižuterii, precizní zpracování a lokální výroba jsou prvky, které táhnou a baví. Celý článek

 

 


 

Lui.cz

 

“Už při otevírání krabičky má člověk pocit, že v ruce drží kus něčeho luxusního. Inspiraci velkými světovými značkami, které jsou proslulé kvalitou, nelze managementu firmy odepřít. A jen tak dál! Víc českého kvalitního zboží, por favor!” Celý článek!

 

 


 

Menstyle.cz

 

Navázání na tradici jablonecké bižuterie, propracovanost té nejvyšší úrovně a lokální výroba. Všechny tyto vlastnosti definují mladou českou značku Lavaliere, která se může pyšnit širokým sortimentem s více než 350 různými typy pánských i dámských náramků na ruku. Celý článek!

 

 


 

Czech St. Glamour

 

Hledáte zajímavý doplněk a zároveň šperk? Obojí se snoubí v originálních náramcích Lavaliere, které si mě naprosto získaly. Zvykl jsem si na ně natolik, že když je nemám na zápěstí, cítím se až nesvůj, prostě mi něco schází. Celý článek!

 

 


 

Twogentlemen.cz

 

Pokud si chcete obohatit outfit o doplňky jako jsou náramky, doporučuji náramky Lavaliere. Celý článek!

 

 


 

Fashionmag.cz

 

Náramky jsou vyráběny z přírodních kamenů a ušlechtilých kovů pod dohledem designérky a každý objednaný náramek je upraven podle objednávky a velikosti, vyčištěn, zkontrolován a zabalen do pytlíčku a krabičky. Celý článek!

 

 


 

Beautybytana.cz

 

Kromě kvality a originality mě značka zaujala použitým materiálem. Pokud se o přírodní polodrahokamy zajímáte, pak určitě víte, že každý z nich má svůj význam. Některé mají za úkol chránit, jiné zase dodávat energii, pomoci od stresu nebo různých onemocnění. Celý článek!

 

 


 

Navlnestylu.cz

 

Není tajemstvím, že detaily jsou právě to, co podtrhne výsledný vzhled celého outfitu. Jedním takovým detailem jsou právě náramky, které již pár let diktují trendy především na zahraničních blozích, sociálních sítích a v magazínech. Celý článek!

 

 


 

Fashionmagazin.cz

 

Je známo, že doplňky jsou důležitou součástí každého outfitu. Díky nim jsou totiž outfity celistvé a dokonalé. Mezi takové doplňky patří i náramky. My jsme se rozhodli vyzkoušet náramky od letošního nováčka – designové kolekce Lavaliere. Celý článek!

 

 


 

Proslečny.cz

 

Pokud se rozhodneš, si nějaký pěkný náramek pořídit, ať už pro sebe nebo jako originální dárek pro někoho, máš na výběr. Můžeš vybírat podle významu symbolů, podle významu kamene a nebo prostě jen ten, který se ti nejvíce líbí. Celý článek!