Blog

lanko-vysoka-kvalita-lavaliere-naramek-min.png
29. 09. 2017  Jak vybrat správnou velikost náramku

Jak vybrat správnou velikost náramku

Opět tu máme jeden důležitý článek, který byste si měli přečíst. Když už víte, jak o náramek pečovat, tak by byla škoda nevybrat si správnou velikost.

Při výběru náramku na ruku je to stejně tak potřeba, jako například při výběru oblečení či čehokoliv jiného. Pokud zvolíte malou velikost, bude pro vás nošení náramku nepohodlné, tím pádem nepříjemné. Náramek vás může tahat a škrtit. Zároveň se takto náramek rychle onosí a zkrátí se tím jeho životnost.

 

Stejně jako při výběru oblečení a bot, je důležité zvolit správnou velikosti i u náramků. Šperk má být přirozenou součástí outfitu a neměl by svého nositele nijak obtěžovat. Náramek nesmí stahovat nebo omezovat ruku v pohybu a zároveň by neměl padat.

 

Pro výběr správné velikosti náramku využijte náš rychlý návod na měření velikostí. V případě, že opravdu nevíte, kterou velikost správně zvolit neváhejte nás kontaktovat emailem nebo na mobilu +420 739 057 711, rádi vám poradíme a upravíme velikost podle vašich požadavků přímo na míru.

Určit správnou velikost Lavaliere náramku je jednoduché

 

Změřte obvod svého zápěstí krejčovským metrem, který příliš neutahujte. Pokud nemáte krejčovský metr k dispozici, jednoduše použijte kousek provázku nebo proužek papíru, který následně změříte pravítkem. Dále vyberte naměřenou velikost vašeho zápěstí z naší nabídky velikostí a my náramek zhotovíme tak, aby vám na míru padnul.

 

Pokud si přejete zhotovit náramek na míru přímo vaší ruky, či máte rádi volnější náramky, stačí připsat tuto informaci do poznámky k objednávce a my vám zkompletujeme náramky přímo na míru.

 

Každý náramek připravujeme až na základě objednávky přímo na míru jeho budoucímu nositeli, ale rychlost odeslání objednávky to nezpomalí. Touto službou dáváme nový rozměr ruční výrobě a precizní kontrole kvality.