Blog

fashion-moda-jaro-2017.jpg
02. 04. 2017  Jarní módní trendy 2017

Jarní módní trendy 2017

Jaro se nezadržitelně blíží a spolu s ním i nové trendy na toto období. Abychom vám usnadnili práci, podívali jsme se za vás na poslední módní přehlídky a vybrali jsme ty největší trendy nejen v oblečení, ale i doplňcích.

Letošní jaro budou hrát prim především výšivky, květinové vzory, asymetrické střihy, proužky a obří rukávy. Vybrat si můžete z různých trendů, jež vycházejí vstříc těm, kteří mají rádi pastelové barvy, tak i zastáncům zemitějších tónů.

 

Květiny, a zase květiny

 

Květinové vzory jsou pro jaro a léto typické a rádi je nosíme, ale neznamená to, že musíme být v záplavě květů od hlavy až po paty. Zvolte si jednoduchý kousek s motivem květin, například nášivku a přidejte ji na vaši oversize džínovou bundu nebo tzv. „mamas“ džíny, které jsou letos hodně hot. Pokud vás bláznovství kolem nášivek z daleka obešlo, sáhněte po květinovém bomberu, který je trefou do černého již několik sezón. V případě, že květinové vzory na oblečení nemáte rádi vůbec, není nic jednoduššího než zvolit vhodný doplněk v podobě náramku z kvalitního porcelánu s potiskem květin.

 

 

Extravagantní tvary a potisky

 

Vedle květinových motivů se v jarních kolekcích ve velkém objevují také asymetrické střihy nebo proužky, které připomínají éru 70. a 80. let. Mix extravagance nepostrádá na originalitě ani dnes a tento trend si oblíbily i luxusní značky, které zaplnily přehlídková mola letošních fashion weeků kombinací potisků, pruhů, proužků tak dokonalých, že připomínali obrazy nebo graffiti. Zkuste obří mikinu s bláznivým potiskem nebo jednoduché proužkované tričko připomínající stylovou Francii. Korálky s proužky snadno mohou být umírněnou náhradou za nápadné střihy a potisky.

 

 

Samet a rukávy

 

Hraje se také se sametem, který se letos vrátil ve velkém. Samet nemusíte nosit nutně jen ke slavnostním příležitostem, ale zkuste jednoduše zkombinovat sametový top ke stylovým džínsům, s koženou bundou nebo koženými kalhoty. Letos na jaře doporučujeme si pořídit sametový top s nezbytnými vykrojenými rukávy a nebo s maxi, zvonovými, rukávy. Obří rukávy nás vrací do éry 70tek a Pinterest je dokonce zařadil do svého tradičního žebříčku TOP 100 jako nejoblíbenější a nejvyhledávanější trend večírků.

 

 

Nepodceňujte doplňky. Noste klobouky, chokery a nezapomeňte na náramky!

 

A s jakými doplňky zazáříte letos na jaře? Budou to nezbytné náhrdelníky, tzv, chokery, které sedí přímo okolo krku. Dalším trendem jsou síťované punčochy oblečené pod hodně roztrhané džínsy. Taktéž sluneční brýle „pilotky“ nebo letošní velký trend, brýle s průhlednými skly. Rozhodně nezapomeňte na pásky, se kterými vkusně přepásáte sako nebo šaty. Nebojte se ani klasické kombinace pásku s vysokými džínsy. Pokud zvolíte basic bílé tričko můžete si dovolit i pásek s výraznou sponou.

Všechny jarní outfity a styly nezapomeňte jednoduše doplnit stylovými náramky v jarních barvách. Letos se bude nosit hlavně kombinace pastelově růžové s červenou, odstíny žluté, béžové a mint zelené. I tvary korálků se přizpůsobují sezónním trendům. Letošní jaro jsou trendy nejen klasické kulaté tvary, ale také krychle nebo destičky.

Pokud chcete vyladit svůj outfit luxusním značkovým náramkem, podívejte se na naší novou kolekci dámských náramků pro jaro a léto 2017.