Blog

header_blog_novinky_new1.png
12. 08. 2016  Nová dámská kolekce, náramky pro muže a nejen to!

Nová dámská kolekce, náramky pro muže a nejen to!

Poslední dobou jsme měli hodně práce s vylepšováním e-shopu a hlavně s přípravou nových kolekcí náramků, proto bychom se s Vámi rádi o vše podělili, ať se máte na co těšit.

Hezký den všem našim fanouškům a čtenářům,

 

předem všem děkujeme za podporu a důvěru, které si velmi vážíme. Jsme rádi, že jste si naše náramky tak oblíbili.

 

Nová dámská kolekce náramků Lavaliere

 

Máme pro Vás hned několik novinek. Tou největší je to, že jsme do našeho hlavního týmu designerů přijali další novou návrhářku šperků Natálii na pozici hlavní designérky. Má za úkol kompletní design našich nových náramků. Hlavně, již brzy, s její pomocí spustíme exkluzivní dámskou kolekci náramku Lavaliere. Určitě bude také platnou posilou i při focení nových kampaní. Disponuje vytříbeným citem pro design a módu a je majitelkou úspěšného e-shopu s dámskými náramky stylu bangles, které zanedlouho také budou v naší nabídce – jak pro muže, tak pro ženy. To je jen takový teaser a více informací očekávejte již brzy! Rozhodně se máte na co těšit.

 

 

Náramky s novými přírodními kameny

 

Tím novinky samozřejmě nekončí, představíme také nové designy do pánské kolekce. Naskladnili jsme na naší dílnu hodně nových druhů přírodních kamenů se zajímavými vzory a barvami a v neposlední řadě také magickým významem. Intenzivně tedy makáme, ať pro Vás máme neustále nové a fresh náramky jak pro ženy, tak pro muže.

 

Co se týká kamenů, tak očekávejte několik novinek v sortimentu jako je např. zvětralý achát v několika barvách, jadeit, jaspis, křemen, dalmatský kámen, dračí achát, chalcedon a dámy pozor perly broušené z mušlí a to jak sladkovodní, tak mořské. S novou designerkou, také přichází spousta nových originálních prvků se zirkony.

 

 

Magický význam přírodních kamenů

 

O jednotlivých kamenech určitě napíšeme samostatný článek nebo několik článků, ať Vám více do hloubky představíme jejich magický význam, původ a další zajímavosti o nich.

 

Nové náramky s kotvami

 

I kotvy nezůstanou pozadu. Jelikož jste si je velmi oblíbili, tak jsme se rozhodli rozšířit nejen výběr lanek a provázků, ale i další designy kotev samotných. Nově se také všechny kotvy budou pyšnit laserem zpracovaným logem Lavaliere. Takže pokud doma ještě nemáte náramek s kotvou, tak Vás určitě potěšíme. Jestli jste si zamilovali náramky s kotvou, které jsou velmi oblíbenou stálicí v našem sortimentu, tak již brzy Vám uděláme radost i dalšími druhy.

 

Náramky Lavaliere v pařížské ulici v Praze

 

Na závěr ještě zmíním, že náramky naší značky se úspěšně prodávají už i mimo e-shop Lavaliere a to na Gentlemanstore.cz, který je podle nás nejlepší český internetový obchod s pánskými doplňky, a také v Pařížské ulici v butiku s prvotřídní italskou pánskou módou Uomo Napoletano.

 

Novinky na blogu každý týden, sledujte nás!

 

Podle našeho plánu se navíc můžete těšit každý týden na jeden příspěvek na blogu. Tak se mějte hezky a nezapomeňte sledovat náš FB a Instagram či se přihlašte k našemu newsletteru, aby Vám neunikla žádná novinka, ani akce.