Blog

FEATURED_fa0ff1a7-7d73-4a23-ab94-a6ba8b178564.png
07. 07. 2016  Prázdninová soutěž o náramky Lavaliere v hodnotě 5000 Kč

Prázdninová soutěž o náramky Lavaliere v hodnotě 5000 Kč

Zdravíme všechny naše fanoušky a příznivce módy, trendy outfitů a hlavně náramků. Soutěžte s námi o náramky v hodnotě 5000,- Kč. Přečtěte si pravidla!

Připravili jsme si pro Vás na léto několik akcí, první je tahle velká soutěž o náramky, která poběží celé léto. Dále v nejbližší době budeme zveřejňovat ještě jednu soutěž na sociálních sítích, tak sledujte náš Facebook.

 

Určitě spousta z Vás vyráží na dovolenou či nějaký festival nebo se už jen prostě perfektně obléká. Zajímá nás, jaký máte styl a rádi bychom od Vás dostali různé zajímavé fotky ať už z dovolené či jen tak z procházky. Fotky postujte na Instagram či Facebook s hashtagem #lavalieresoutez a nebo nám je posílejte na info@lavaliere.cz. My je budeme sledovat a zveřejňovat na sociálních médiích a ty s nejvíce lajky vyhrají náramek zdarma. Pokud budete mít na fotce náramek od nás, tak to je jedině plus a můžete vyhrát ještě speciální cenu, ale není to žádná podmínka.

 

Lavaliere je česká značka výrobce trendy pánských náramků na ruku. Spojuje umění českých šperkařů a moderní design. Vybírat můžete z více než 350 různých náramků rozdělených do tří kategorií macramékorálkové a s kotvou. Náramky jsou vyrobeny ručně z přírodních materiálů, drahých kamenů a cenných kovů. Každý prvek je zkontrolován, očištěn a posazen do krabičky ve stylovém pytlíčku, který může zákazník dále využívat pro pohodlné skladování náramku. Jako výrobce poskytujeme profesionální servis a každý náramek si můžete vybrat dle velikosti Vaší ruky a v barvě Vašeho oblíbeného zlacení.

 

Pravidla soutěže

 

Soutěž začíná 7.7.2016 a končí 31.8.2016

 

1. Vaší fotografii zajímavého letního outfitu posílejte na info@lavaliere.cz nebo postujte na Instagram či Facebook s hashtagem #lavalieresoutez v příspěvku nás také označte. Fotky s nejvíce lajky vyhrávají.

 

Vyhlášení výherce soutěže proběhne do 5.9.2016 a výherce bude zveřejněn na této stránce a na Facebooku a Instagramu Lavaliere.

 

Soutěžní kategorie

 

Nejlepší fotografie letního outiftu.

 

1. Výhercem se stane ten, který během trvání soutěže získá nejvíce lajků u své fotografie.

2. Speciální cena - výhercem se stane ten, který pošle fotku s naším náramkem a bude mít nejvíce lajků.

 

Ceny

 

1. cena - Náramek dle vlastního výběru

2. cena - Náramek v hodnotě maximálně 699,- Kč

3. cena - Náramek v hodnotě 499,- Kč

 

1. speciální cena - Náramek dle vlastního výběru