Blog

tip_na_darek_pro_zenu.jpg
03. 12. 2016  Tip na dárek pro ženu: náramek z přírodních kamenů Lavaliere

Tip na dárek pro ženu: náramek z přírodních kamenů Lavaliere

"Dokud jsou ženy krásné, lidstvo nevyhyne" praví citát od L. B. Albertiho. A co může více podtrhnout ženskou krásu, než je stylový šperk.

Vybrat ten správný je ale často velmi složité. Proto se vám dnes pokusíme poradit, jak správně vybrat, abyste udělali drahé polovičce radost.

 

Chce to se trochu zamyslet a zahrát si někdy i na detektivy! Ale pokud chceme někomu věnovat dárek, měli bychom se nad ním zamyslet, aby opravdu obdarovanou potěšil. Nebojte, zase tak náročně to nebude. Je potřeba se ale koukat, co vaše žena, přítelkyně, milenka, ale třeba i maminka nebo dcera nosí.

 

Všechny chtějí vypadat dobře. Náramky Lavaliere můžete vybírat podle znamení zvěrokruhuvýznamu symbolů (buddha, kočka, jaguar a další) nebo jen podle toho, jaký se vám líbí nejvíce.

 

Pokud nosí žena, kterou chcete obdarovat, spíše usedlejší barvy, určitě jí nebudete asi kupovat růžový náramek. Naopak žena, která má ráda barvy takový náramek ocení. Ideální je, když už podobný šperk má a vy se můžete inspirovat, samozřejmě nenápadně prohlédneme šperkovnici, pokud jí má:)

 

 

 

S velikostí to nebude tak těžké. Většina žen má velikost "S". Ty, které mají více krásy, a tím i větší zápěstí, zvolte raději velikost "M". Pokud by byl náramek větší, nebo naopak menší, nevadí, velikost náramku upravíme.

 

Dárek pro ženu k narozeninám, Valentýnu, výročí, svátku i na Vánoce

 

Náramek od Lavaliere je stylovým dárkem k narozeninám, vánocům i svátku. Je přímo ideální k výročí vztahu či svátku zamilovaných, Valentýnu. Naše náramky jsou určeny ženám všech věkových kategorií. Vybrat můžete náramek pro dceru k 18. narozeninám, manželce k 30. nebo mamince 50. narozeninám:). Rádi vám pomůžeme a případně doporučíme ten nejvhodnější náramek. Výhodou je, že do 14-ti dnů můžete náramek vrátit nebo vyměnit za jiný.

 

 

 

Náramky Lavaliere jsou vyráběny pouze z velmi kvalitních a přírodních materiálů ručně v České republice. Každý prvek je zkontrolován, očištěn a posazen do luxusní krabičky ve stylovém pytlíčku, který může obdarovaná dále využívat pro pohodlné skladování náramku. Náramky Lavaliere doplní outfit každé dívky i ženy a podtrhnou její krásu. Nosit je lze při jakékoliv příležitosti.

 

 

Výhodou krásného náramku je, že ho obdarovaná nosí stále na své ruce a vždy si tak vzpomene na toho, kdo jí ho daroval. A to je přeci účel dárku ne? Panové nebojte se být originální a potěšte ženu krásným dárkem v podobě kvalitního náramku na ruku!