Blog

FEATURED_den_otcu_81e735ba-1abe-46f8-8d59-e9bf710b253f.png
12. 06. 2016  Vyberte u nás dárek pro tátu, vždyť den otců se blíží!

Vyberte u nás dárek pro tátu, vždyť den otců se blíží!

Den otců? Ano, čtete dobře. Tento svátek asi jen tak nepřekoná u nás více známý Den matek, ale i přesto se rok od roku stává populárnějším.

Den otců se slaví každou třetí červnovou neděli. Překvapte a potěšte i vy svého tátu hezkým dárkem v podobě stylového náramku od Lavaliere.

 

Podle statistik slaví Den otců skoro 50% rodin v České republice. Kdy jste naposledy překvapili svého otce? Pokud si vzpomenete, kdy to bylo, máte náš respekt. Pokud si nevzpomenete, chápeme to, taky si pokaždé nevzpomeneme:) Ať jste si odpověděli jakkoliv, určitě svého tátu potěšíte dárkem ke Dni otců. Vždyť i mi chlapy máme city.

 

Abychom vám ušetřili peněženky, připravili jsme si pro vás speciální slevu právě ke Dni otců. Na všechny produkty Vám dáme 10% slevu, stačí se přihlásit k odběru novinek a automaticky tuto slevu získáte. Dále jsme vybrali nejoblíbenější náramky z naší kolekce a ty ještě zlevnili. Zlevněné náramky najdete v kategorii výprodej.

 

Náramek pro motorkáře

 

Pro tátu motorkáře můžete vybrat některé z náramků například se sparťanskou helmou nebo lebkou.

 

Náramek pro sportovce

 

Sportovně založený otec jistě ocení některý z macramé náramků.

 

Náramek pro elegána

 

Obléká se váš otec stylově, nosí často třeba i oblek. Vyberte mu některý z mnoha stylových korálkových náramků s drahými kameny a z cenných kovů jako je chirurgická ocel.

 

Náramek podle významu

 

Náramky mají od pradávna svůj magický význam. Mohou například chránit svého nositele, dodávat mu sílu a energii, reprezentovat jeho názor či postoj k životu. Doporučujeme si náramek vybírat například s kameny podle znamení horoskopu nebo dle jejich magických vlastností. O významu náramků si můžete přečíst na stránce kameny podle znamení.

 

K náramku dostanete zdarma stylovou dárkovou krabičku s pytlíčkem pro uložení náramku. Stačí si už jen vybrat!