Blog

mdz2017.png
05. 03. 2017  Žena je věčnou inspirací. Oslavte s námi MDŽ 2017

Žena je věčnou inspirací. Oslavte s námi MDŽ 2017

Žena je nejen věčnou, ale prvotní inspirací nejen v umění, ale ve všem konání, praví přísloví Miroslava Horníčka. I pro nás v Lavaliere jsou ženy inspirací. A proto slavíme Mezinárodní den žen. Rozhodli jsme se zlevnit některé oblíbené dámské náramky.

 

Proč slavit Mezinárodní den žen?

 

Na rozdíl od sv. Valentýna, který se slaví jen v některých zemích a ještě různým způsobem, je MDŽ mezinárodně uznávaný svátek, který stanovila Organizace spojených národů. Koná se každý rok 8. března a připomíná práva žen. V stejný den, v roce 1908, se totiž konalo v New Yorku velké shromáždění za volební práva žen. Na připomínku této události, slavíme po celém světě Mezinárodní den žen.

 

Nejde tedy o žádný svátek, který vznikl za minulého režimu, jak si řada z nás mladších myslí. My si manželek, partnerek, maminek, babiček, tetiček, sestřiček - prostě všech žen vážíme!

 

Získali jsme certifikát Český výrobek

 

Nepřipravili jsme pro všechny ženy jen slevu. Chceme, abychom vám nabízeli opravdu nezávisle ověřenou kvalitu. Proto jsme prošli procesem kontroly a získali nejen certifikát Český výrobek, ale také jsme získali registraci od Puncovního úřadu České republiky, která zaručuje kvalitu použitých materiálů. Máme uzavřenou dohodu o kontrolních nákupech.