Blog

vanocni_tipy_na_darky_lavaliere.png
11. 12. 2016  Hledáte inspiraci na vánoční dárek?

Hledáte inspiraci na vánoční dárek?

Ať chceme nebo ne, Vánoce 2016 se blíží. Pro někoho z nás je to příjemné, pro většinu ale spíše nelehké období. Řešíme zase co vybrat za dárky? Vždyť rodiče, partner, partnerka, kamarád, kamarádka, manžel nebo manželka už všechno má.

Dárkem maté druhému udělat radost..

 

Zvykli jsme si v poslední době dávat svým blízkým peníze, ať si něco koupí. Bohužel se tím ale vytrácí význam dárku. Nemusíte přeci kupovat drahé a často i nepraktické dárky jen proto, abyste splnili povinnost. Dárkem maté druhému udělat radost. A když má radost on nebo ona, máte ještě větší radost vy! A ještě když obdarovaný dárek využívá a třeba ho každý den nosí u sebe a vždy když se na něj podívá, vzpomene si na vás.

 

 

A takovým dárkem jsou právě stylové náramky Lavaliere, které potěší všechny věkové kategorie. Náramky lze vybírat podle významu nebo znamení horoskopu. Výhodou také je, že pokud náramek nebude poškozený, není problém ho poslat a zpět a vyměnit za jiný. Další možnou variantou je dárkový poukaz na nákup v našem internetovém obchodě www.lavaliere.cz. Pokud o něj máte zájem, kontaktujte nás.

 

 

Náramky a náhrdelníky se sněhovou vločkou

 

Připravili jsme pro vás speciální vánoční kolekci náramků se sněhovými vločkami se zirkony. Úplnou novinkou jsou pak stylové náhrdelníky.

 

 

Zkuste se zamyslet, co by se obdarované osobě líbilo, podívejte se jaké šperky nosí teď. Rádi vám s výběrem pomůžeme. Náramky jsou naše vášeň a velmi rádi je také nosíme. Napište nám na info@lavaliere.cz nebo zavolejte na 739 057 711.

Jsme tu pro vás!

 

 

Vánoční sleva 20%

 

Využijte slevový kód "VANOCE20" na slevu 20% a pořiďte stylový dárek, který potěší vaše blízké. Akční slevový kód platí do 15.12.2016. Dodání náramků do Vánoce garantujeme při objednání nejpozději do 20.12.2016.

 

Inspirujte se našimi tipy..