Blog

featured_10a0c313-9f96-4b26-b40c-e9b92fa9a8fd.png
24. 05. 2016  Jak jsme fotili naší první kampaň

Jak jsme fotili naší první kampaň

Zdravím všechny u mého prvního příspěvku, jmenuji se Filip Schleif a jsem tvůrce projektu Lavaliere. Věřím, že se vám náramky od nás líbí, tak jako nám :-)

Chtěl bych zlehka představit nafocení naší první kolekce a nechat vás nasát atmosféru, jak vše probíhalo.

 

Náš eshop vznikal téměř půl roku a konečně nastal čas focení. Vše jsme plánovali dlouho a pečlivě, protože chceme, abychom už od začátku měli dobře fungující internetový obchod a celkový vstup naší značky na trh. Nakonec jsme se domluvili na skvělé spolupráci s italským butikem Uomo Napoletano. Příjemná majitelka butiku Aneta Vazačová právě plánovala fotit jarní kolekci super italských značek Baronio a Isaia, které se přímo ideálně hodí k našim náramkům, což byla pro nás perfektní konstelace hvězd.

 

Domluvili jsme se tedy a začali s plánováním, z původně malého focení nakonec byla poměrně velká produkce, focení zabralo celé dva dny na třech lokacích a byla to celkem sranda a občas také nervy :-) . Ale myslím si, že výsledek stojí za to a všichni jsme nadmíru spokojeni.

 

 

Focení se zúčastnili skvělí modelové značky Uomo Napoletano. (jeden z nich Tomáš Martinka mimochodem cca 14 dní potom vyhrál titul Mister Global 2016 pro nejkrásnějšího muže planety) a náš hlavní charakter Alan Homolka. Obě značky se zaměřujeme na pánskou módu, nicméně náš sortiment trendy náramků se rozšiřuje a již teď nabízíme mnoho kvalitních náramků i pro dámy či unisex. Z toho důvodu jsme na focení měli ještě modelku Elišku, která všechny pány skvěle doplnila.

 

Co se týká lokací - první část focení probíhala v krásném studiu architektů OOOOX, což bylo velmi náročné a zabralo to celý den. Vedro střídal nedostatek času a občas trošku nervy než jsme úplně vše vyladili, zde musím poděkovat všem zúčastněným, jak to profesionálně zvládli a výsledek stál opravdu za to.

 

Druhý den jsme začínali ráno v typické skotské Whiskerii v Jindřišské věži. Zde vše probíhalo na výbornou, podívali jsme se i na věž a byli jsme unešení z krásných prostor Whiskerie, ostatně posuďte sami a doporučuji se tam zajít podívat na panáka osobně! Obsluha je zde příjemná a úplně maximálně nám vyšli vstříc.

 

 

Po obědě jsme se přesunuli na Letnou, kde jsme ještě do večera pořídili několik super fotek.

 

 

Nakonec se celého focení účastnil tým cca 20 lidí a musím poděkovat všem, zejména dvojici Aleš Kolaja a Jiří Faix, kteří s námi vše vymysleli a perfektně zvládli vyprodukovat a samozřejmě také produkční a partnerům Uomo Napoletano, Whiskerii, Ooooxu a všem zúčastněním, kteří nás podporovali. Velké díky patří Jirkovi, který je spoluzakladatelem projektu.

 

Atmosféru focení ostatně můžete načerpat z našeho making of videa: