Blog

blog_header.png
23. 11. 2016  Tip na dárek pro muže - kupte mu náramek Lavaliere

Tip na dárek pro muže - kupte mu náramek Lavaliere

Hledáte inspiraci na dárek pro muže a nemůžete si vybrat z mnoha stránek s tipy na laciné cetky? Chcete mu dát něco originálního? Kupte mu náramek z přírodních kamenů a prvků z chirurgické oceli a zlata Lavaliere.

Dárek pro muže k narozeninám, Valentýnu, výročí, svátku i na Vánoce

 

Pánské náramky Lavaliere mohou být hezkým dárkem k narozeninám, vánocům i svátku. Jsou přímo ideální k výročí vztahu či svátku zamilovaných, Valentýnu. Naše náramky jsou určeny mužům všech věkových kategorií. Vybrat můžete náramek pro syna k 18. narozeninám, manželovi k 30. narozeninám i tatínkovi k 50. narozeninám:). S výběrem vám rádi pomůžeme a případně doporučíme ten nejvhodnější náramek. Výhodou je, že do 14-ti dnů můžete náramek vrátit nebo vyměnit za jiný. Podívejte se na symbolyvýznamy kamenů, nechte se inspirovat!

 

 

Nejlepší originální dárek pro muže i přítele

 

Naše originální náramky jsou vyráběny pouze z velmi kvalitních a přírodních materiálů. Každý prvek je zkontrolován, očištěn a posazen do luxusní krabičky ve stylovém pytlíčku, který může obdarovaný dále využívat pro pohodlné skladování náramku. Náramky Lavaliere doplní outfit každého muže a podtrhnou jeho styl. Nosit je lze při jakékoliv příležitosti, hodí se jak k obleku, tak sportovnímu outfitu.

 

 

Netradiční dárky pro muže

 

Netradiční dárek pro muže je vlastně i šperk. Řada žen se domnívá, že muži chtějí jen andrenalinové zážitky. Často tak pánové dostanou jízdu v autě, parfém či jiný dokonce nepraktický dárek. My chlapi si svou oblíbenou vůni koupíme sami, adrenalinový zážitek si také rádi vybereme sami. Je to s námi tedy těžší při výběru dárku. Stejně jako ženy ale máme rádi příjemné překvapení ve formě dárku, který nezůstane ležet ve skříni nebo někde odložený.

 

Náramek na ruku potěší mnoho z nás, chlapů. I my se rádi hezky oblékáme a nosíme nějaký ten šperk. Výhodou náramku je, že ho obdarovaný nosí stále na své ruce a vždy si tak na toho, kdo mu ho věnoval vzpomene. A to je přeci účel dárku ne?